Upplev de Grekiska öarna Kreta, Rhodos och Kos

Posted by John | Europa | Posted on april 1st, 2011

Kreta är ett utav Greklands allra populäraste resemål och även dess största ö. Tusentals turister ifrån hela världen reser dit varje år för att uppleva dess fantastiska omgivningar. Ön har en helt fantastisk kultur och ett otroligt nöjesliv. Sommarsäsongen håller i sig ifrån april till november och hotellalternativen är många. Kreta erbjuder allt ifrån stora familjehotell till hotell med nattklubbar till små mysiga hotell. Så oavsett om du reser med familjen, vännerna eller med kärleken så finns det en hel del alternativ att välja bland.

Rhodos är verkligen rätt ö att åka till om du vill få ut det mesta möjliga av din semester. På Rhodos finns det ett stort utbud utav vattensporter, hästridning, golf och tennisbanor. Alltså helt rätt resmål för den aktive. Vill du se antik kultur så anses Sianna vara en utav öns allra finaste byar. Rhodos har ett mycket stort restaurangutbud som erbjuder det allra mesta, men fisk och skaldjur är det mest dominerande.

Kos är känt för sina långa vackra sandstränder och för sina många små byar. Paradise Beach är den mest populära stranden och där är det fullt av människor varje dag. Andra vackra stränder som är varmt rekommenderade är Tagaki, Mastihari och Marwari. Vill du besöka en lite lugnare strand så ska du resa till västkusten.

Comments are closed.